Arcfiatalítás, feszesítés, arctónus javítás fájdalommentesen!
 A tű nélküli mezozerápiás, azaz elektroporációs készülékeket elsősorban a szépészeti kezelések elvégzésére alkották meg. Ez egy rendkívül hatékony alternatív módszer a hatóanyagok mélyebb rétegekbe történő bejuttatására, fájdalmas szúrás és vágás nélkül!
letöltés

Egy új technika, amit azért fejlesztettek ki, hogy segítse az aktív anyagokat áthatolni a bőr felső rétegein, teljesen fájdalommentes, relaxáló hatású! Az eljárás során lehetővé válnak makro- és mikro molekulák bejuttatásaegyaránt, beleértve azokat a tömény hatóanyagokat is, melyeknek molekulasúlyuk magas, pl. kollagén, elasztin, hyaluronsav, aminosavak és vitaminok, amik feszessé, üdévé, fiatallá változtatják bőrünket.

 

A kezelés azonnali bőrfeszességet biztosít, az arckontúr feszesebbé válik, tartósan megszűnik a száraz érzés, a ráncok sokat finomodnak, a megereszkedett bőr teltebbé válik . A láthatóan fiatalosabb  megjelenés hosszabb időre megmarad, illetve megelőzi a további ráncok kialalkulását is.

 

A kezeléshez felhasznált hatóanyagok 100% tisztaságú orvosi mezoterápiás anyagok, előre elkészített koktélkeverékek és egyénileg összeállított hatóanyagok is bevihetők a bőr mély rétegeibe.

 

A beavatkozás allergia- és mellékhatás nélküli, mivel analitikai tisztaságú, steril, bőrbarát anyagokat juttatunk közvetlenül a sejtekbe és a szövetekbe.
Kúraszerű alkalmazása ajánlott 3-6 alkalom ezután havi 1 fenntartó kezelés!

Elektroporációhoz használt hatóanyagok! A választék elég bő, biztosan megtaláljuk a neked megfelelő hatóanyagot is!
63463