Elektroporációról, hozzá felhasznált anyagokról!

Arcfiatalítás, feszesítés, arctónus javítás fájdalommentesen!
 A tű nélküli mezozerápiás, azaz elektroporációs készülékeket elsősorban a szépészeti kezelések elvégzésére alkották meg. Ez egy rendkívül hatékony alternatív módszer a hatóanyagok mélyebb rétegekbe történő bejuttatására, fájdalmas szúrás és vágás nélkül!


Egy új technika, amit azért fejlesztettek ki, hogy segítse az aktív anyagokat áthatolni a bőr felső rétegein, teljesen fájdalommentes, relaxáló hatású! Az eljárás során lehetővé válnak makro- és mikro molekulák bejuttatásaegyaránt, beleértve azokat a tömény hatóanyagokat is, melyeknek molekulasúlyuk magas, pl. kollagén, elasztin, hyaluronsav, aminosavak és vitaminok, amik feszessé, üdévé, fiatallá változtatják bőrünket.

 

A kezelés azonnali bőrfeszességet biztosít, az arckontúr feszesebbé válik, tartósan megszűnik a száraz érzés, a ráncok sokat finomodnak, a megereszkedett bőr teltebbé válik . A láthatóan fiatalosabb  megjelenés hosszabb időre megmarad, illetve megelőzi a további ráncok kialalkulását is.

 

A kezeléshez felhasznált hatóanyagok 100% tisztaságú orvosi mezoterápiás anyagok, előre elkészített koktélkeverékek és egyénileg összeállított hatóanyagok is bevihetők a bőr mély rétegeibe.

A kezelések során hatóanyagtól függően tudunk más-más bőrtípusokat is kezelni!

 

A beavatkozás allergia- és mellékhatás nélküli, mivel analitikai tisztaságú, steril, bőrbarát anyagokat juttatunk közvetlenül a sejtekbe és a szövetekbe.
Kúraszerű alkalmazása ajánlott 3-6 alkalom ezután havi 1 fenntartó kezelés!

Elektroporációhoz használt hatóanyagok! A választék elég bő, biztosan megtaláljuk a neked megfelelő hatóanyagot is!

  • BOTOX LIKE: Főbb hatóanyaga: Argirelin, mely a botoxhoz hasonló módon veszi fel a harcot a ráncokkal, gátolva az arcon a mimikai ráncok megjelenéséért felelős mechanikai hatásokat.
    Meggátolja a függőleges és vizszintes homlokráncok, a szem körüli szarkalábak, illetve a száj körüli ráncok megjelenését

 

  • ITENZÍV HIDRATÁLÓ:Az aloe vera kivonat és a hyaluron sav rendkívűl hatékony hidratáló hatásuknak köszönhetően visszaadják a bőrfelszín fiatalos turgorát (rugalmasságát)

 

  • VADGESZTENYE ÁRNIKA: Nyugtató érfalerősítő ampulla.

A benne lévő vadgesztenye és árnika kivonat bizonyitottan erősíti az érfalakat, így jótékony a mikrokeringés rendellenességeinek (rosacea, seprűvéna, stb.) megelőzésében, kezelésében arc- és testkezelések során.

  • LGETSZÉPE OLAJ: Főbb hatóanyaga: ligetszépe olaj.

Alkalmas a neurodermatitis és a száraz bőr kezelésére. Enyhiti az allergiás eredetű ekcémát, csökkenti a bőr ráncosodását, javitja bőr anyagcsere folyamatait, megelőzi a káros hatások miatt kialakuló idő előtti bőröregedést

  • REVITAL 3R+ :Liposzóma, hyaluronsav, C-Vitamin, virágméz összetevővel.Hatékony a víz-, zsír- és energia hiányos bőrre, C-vitamin tartalma a sejtek oxigén felvételét fokozza és gondoskodik a sejt közötti alap­állomány újratermeléséről. A mezoterápiás ampulla virágméz tartalma mély rétegekben hidratálja, táplálja a bőrt. A hyaluronsav a kötőszövet egyik alapépítő eleme, melynek men­nyisége a kor előre haladtával csökken. A kezelés ezt a hiányt pótolja. Használatával bőre többszörös mennyiségű vizet képes megkötni, feszessé válik.

 

  • VEGYES ZSÍROS BŐRRE: Cyclodextrin teafaolaj, Nanolipid, Omega 3,-6 zsírsavak. Csökkenti a faggyútermelést, antibakteriális hatású, szűkíti a pórusokat, mérsékli a zsíros bőrre jellemző kellemetlenségeket. Nanolipid összetevője gátolja az öregedési folyamatokat, egyensúlyban tartja a bőr egészséges pH- szintjét. Matt, csillogásmentes, egyenletes bőrfelszínt eredményez.

0 comments

Write a Comment

Fields with * are requierd